Понеділок
06.05.2024
17:17
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Сайт Агафонової Віти Вікторівни
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт

Всього відповідей: 109

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Червень » 7 » УРА !!!! КАНІКУЛИ !!!
17:42
УРА !!!! КАНІКУЛИ !!!

З настанням літніх канікул всі діти на довгий час забувають про книги, уроки, домашні завдання, ранній підйом і постійне нервове напруження. Не дивно, що цю пору школярі зустрічають з великим ентузіазмом і прекрасним настроєм.

Можна сказати, що не тільки учні рахують дні до закінчення навчального року, але також і їхні батьки. Адже тата і мами під час шкільної чверті всіляко допомагають своїм дітям: вчать з ними уроки, ходять на збори, переживають під час відповідальних контрольних робіт. Тому вони, як ніхто інший, також потребують невеликий перепочинок.

Щорічно тисячі дітей по всій країні відправляються на літні канікули, дата яких постійно змінюється. Незмінним залишається лише місяць для прощання зі школою – травень!

У 2016 році літні шкільні канікули триватимуть до 31 серпня (середа), а вже в четвер 1 вересня можна буде зустріти ошатних учнів з пишними букетами на традиційній шкільній лінійці.

Незважаючи на те, що літні канікули так люблять дорослі і діти, Міністерство освіти і науки має намір переглянути загальна кількість днів, відведений для відпочинку. Як стверджують чиновники, до них надходить сотні листів від розгніваних батьків, які заявляють, що їх діти протягом довгих трьох місяців «нічогонероблення» тільки й роблять, що сидять за комп’ютером. Беручи до уваги, прохання батьків, Міністерство замислився над питанням повернення «п’ятої чверті» у школи, а також введення трудових канікул, як це було раніше.

Держслужбовці з Міносвіти вважають, що наші канікули і так найдовші у світі. За цей час діти встигаю зіпсувати собі зір, тому що проводять вихідні біля комп’ютера або планшета. Чиновники навіть заглядають у минуле, коли діти підключалися до всесоюзного процесу індустріалізації, працювали на підприємствах чи присадибних ділянках.

Поки віднімати у дітлахів законні літні канікули ніхто не збирається, але вже зараз починаються всілякі дослідницькі заходи, щоб як слід вивчити це питання і винести остаточне рішення.

У свою чергу, батьки і педагоги вже зараз заявляють, що хоча б один літній місяць потрібно присвятити програмами. Влаштовувати на базі шкіл табору, де дитина могла б займатися творчістю, спортом, обговорювати фільми, прочитані книги і т. д.

Як би там не було і яке рішення не прийняв наш уряд, все-таки можна сподіватися, що у сучасних школярів не заберуть дні довгоочікуваних літніх канікул, а ті проведуть їх з користю, як для себе, так і для оточуючих.

А от наших другокласників....ой, вибачте.....вже третьокласників батьки забезпечили чудовими зошитами ! Сподіваюсь, любі дітки, ви за літо наберетесь сил та здоров*я і не забудете того, що вивчили за 2015/2016 навчальний рік!

Переглядів: 354 | Додав: Віта | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архів записів

Друзі сайту
  • Офіційьний блог
  • uCoz Спільнота
  • FAQ по системі
  • База знань uCoz